Uutta kohti digisovelluksen avulla

Vuosien saatossa meille on tullut selväksi, että tarvitaan sovellus, johon voidaan tallentaa ja käsitellä, lääkehoitosuunitelmat, lääkeluvat, lääkelupakoulutus- ja todistusasiat joustavasti, mukaan lukien lääkäreiden allekirjoitukset sähköisesti.

Sovelluksen toimintoja mm,

  • tallentaa ja käsittelee lääkehoidon koulutusten todistukset- näyttöjen dokumentit ym.
  • mahdollistaa lääkärin sähköisen hyväksynnän lääkelupiin ja lääkehoitosuunnitelmiin
  • tallentaa yksikön lääkehoitosuunnitelman
  • sopii pienillekin työyksiköille

Sovelluksessa voidaan paperittomasti hallita sosiaali- ja terveysalan yksiköiden lääkelupia, lääkelupiin liittyvien lisäkoulutusten todistuksia, lääkehoitosuunnitelmia (jokaisella sosiaali- ja terveysalan työyksiköllä tulee olla lääkehoitosuunnitelma). Sovellus tulee myös muistuttamaan työyksiköitä, milloin itse kunkin työntekijän lääkelupa vanhenee. Tilaa LupaKannan esittelyvideo osoitteesta toimisto@proedu.fi

Lääkäripalvelu

Meiltä on saatavissa myös lääkäripalvelu lääkelupien ja lääkehoitosuunnitelmien hyväksymiseen. Pyydäthän tarjouksen!

Sovelluksesta on helposti haettavissa tarvittavat luvat esim. viranomaisten tarkastuksia varten. Sovelluksen avulla säästyy paperia, samoin työaikaa, nykyisin lääkärin on tultava allekirjoittamaan lääkeluvat työyksikköön tai työyksikön henkilö kuljettaa lupapaperit lääkärille, tässä uudessa sovelluksessa lääkäri myöntää luvan sähköisesti.

Tiedustelut mieluusti toimisto@proedu.fi, vastaamme mielellämme