2. PKV-lääkelupakoulutus (sisältää N-lääkkeet)

Hinta
55,00 euroa + alv 24% / osallistuja
Laajuus
0,5 op
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu kaikille, jotka osallistuvat työssään PKV-lääkehoitoon
Kouluttaja
Pauli Puirava, farmaseutti, LHKA, kouluttaja
Näyte koulutuksesta
Koulutuksen kuvaus

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka osallistuvat työssään PKV-lääkehoitoon. Sosiaali- ja terveysministeriön vaatimusten mukaan PKV-lääkehoitoon osallistuvat nimikesuojatut terveydenhuollon ammattihenkilöt (mm. lähi- ja perushoitajat) tarvitsevat lisäkoulutuksen ja kirjallisen luvan toteuttaakseen PKV-lääkehoitoa. Koulutus soveltuu hyvin turvallisen lääkehoito-oppaan vaatimusten mukaan sairaanhoitajien osaamisen varmistamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi PKV-lääkeluettelon (www.fimea.fi) lääkeaineet, ominaisuudet, käyttö-, yhteis- ja haittavaikutukset sekä mahdolliset vaaratilanteet. PKV-lääkkeisiin kuuluvat kaikki huumausainelainsäädännön alaiset lääkeaineet, kuten rauhoittavat- ja unilääkkeet, opioidit ja johdannaiset sekä ADHD-lääkkeet.

Mikäli työpaikalta osallistuu koulutukseen useita osallistujia, voitte lähettää osallistujien tiedot myös sähköpostilla (toimisto@proedu.fi) nimet ja sähköpostiosoitteet, samat tiedot tentin valvojan osalta.

Samalla tarvitsemme yrityksenne laskutusosoitteen.

Koulutus sisältää tentin. Hyväksytystä suorituksesta saa todistuksen.

Koulutus on toteutettu äänivideoina, materiaalia voi lukea ja kuunnella. Materiaalin opiskeluun tarvitset PC-tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, internet selaimista parhaita ovat Firefox ja Chrome. Opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk siitä, kun ne on ProEdusta lähetetty.